Ο ΣΠΑΠ συνδράμει τον Δήμο Πεντέλης στο… συμμάζεμα της «Μήδειας»
Print Friendly, PDF & Email
Πεντέλη

Ο ΣΠΑΠ συνδράμει τον Δήμο Πεντέλης στο… συμμάζεμα της «Μήδειας»

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνδράμει καταλυτικά, με μικτό συνεργείο, αποτελούμενο από μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής και εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο, στο μάζεμα των κλαριών από πεσμένα δέντρα και στο κλάδεμα επικίνδυνων κλαδιών και δέντρων στον Δήμο Πεντέλης, όπως ενημερώνει ο Σύνδεσμος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ βοηθούν, με όλες τους δυνάμεις, από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

Ο κ. Σιώμος δήλωσε σχετικά:

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης των εκχιονιστικών μηχανημάτων, ο ΣΠΑΠ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με μικτό συνεργείο αποτελούμενο από μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής και με εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ, συνδράμουμε νυχθημερόν τον Δήμο Πεντέλης, με όλες μας τις δυνάμεις, στην απομάκρυνση των κλαριών από τα πεσμένα δέντρα και στο κλάδεμα επικίνδυνων κλαδιών και δέντρων, που είναι απολύτως αναγκαίο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την Αττική τις τελευταίες μέρες.

Θα ήθελα να πω για μία φορά ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Κόκκαλη, για την άμεση ανταπόκρισή τους για συνδρομή σε μηχανήματα, στους δοκιμαζόμενους Δήμους της Αττικής και στον ΣΠΑΠ.

Θα βοηθήσουμε και εδώ στον Δήμο Πεντέλης με όλες μας τις δυνάμεις, δουλεύοντας νυχθημερόν, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet