Μαρίνα Σταυράκη: Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας προτάσεις για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μαρίνα Σταυράκη: Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας προτάσεις για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Να χτίσουμε πάνω στα θετικά πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, αλλά και να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές. Να σχεδιάσουμε ολοκληρωμένα, ώστε να διασφαλίσουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο Δήμο μας, καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής για όλες και όλους μας.

Οι συζητήσεις μου με δημότες, αλλά και με στελέχη της αυτοδιοίκησης, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, ως υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Πιστεύω στη συνεργασία, τη σύνθεση, την ενότητα, τη συστηματική δουλειά, τη σταθερή παρουσία δίπλα σε κάθε δημότη. Αποδίδω μεγάλη σημασία στο να ξεπεράσουμε τεχνητές διαχωριστικές γραμμές και κομματικές «ταμπέλλες». Στο να συνθέσουμε, μέσα από διάλογο, μέσα από θέσεις και αντιθέσεις. Στο να αποκτήσει ο Δήμος μας ενιαία ταυτότητα. Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, με γνωρίζουν χρόνια και με γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν, λοιπόν, ότι εννοώ καθετί που λέω. Ότι θα εργαστώ σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ότι θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια είτε ήμουν δημοτική σύμβουλος, είτε όχι.

Πολύ σύντομα, με τα στελέχη του συνδυασμού μας, θα δώσουμε στη δημοσιότητα την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, όπου θα παρουσιάσουμε τις βασικές μας προτάσεις για τον Δήμο μας και τις παρεμβάσεις και δράσεις που είναι απαραίτητες για να πετύχουμε. Από την πλήρη αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων έως την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας και από τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, έως την παροχή πλήρως ψηφιοποιημένων υπηρεσιών στους δημότες.

Στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη, στο Δήμο μας, σε όλες και όλους εμάς, αξίζουν ακόμα περισσότερα και ακόμα καλύτερα. Ενωμένοι, θα πετύχουμε.

Μαρίνα Σταυράκη, υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet