Ν. Χιωτάκης: “Επιλέγουμε ενότητα, έργο και προοπτική”
Πολιτική

Ν. Χιωτάκης: “Επιλέγουμε ενότητα, έργο και προοπτική”

Μήνυμα προς τους πολίτες της Κηφισιάς απηύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, Νίκος Χιωτάκης μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

Πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης,

Φίλες και φίλοι,

Στις 18 Μαΐου, δώσατε στoν δημοτικό συνδυασμό σύνθεσης και αλληλεγγύης «Σίγουρα Βήματα», καθαρό προβάδισμα.

Σχεδόν 1 στους 2 συμπολίτες μας εμπιστεύθηκαν την αυτοδιοικητική μας πρόταση, με ποσοστό 46,4%, με διαφορά 20,6% μονάδων από το δεύτερο σε ψήφους δημοτικό συνδυασμό. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας.

Με το αποτέλεσμα αυτό, κάναμε όλοι μαζί οι πολίτες ένα βήμα μπροστά. Απομένει όμως ένα ακόμη βήμα, ώστε η προσπάθεια αυτή να ολοκληρωθεί, προς όφελος όλης της πόλης. Το καθαρό μας προβάδισμα είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας συναίνεσης, σύνθεσης και δημιουργικής συνεργασίας με την οποία ως συνδυασμός πορευτήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς μας αναγνώρισαν ότι λειτουργούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, επενδύοντας πρώτα από όλα στην ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης. Πάνω από κόμματα, παρατάξεις, προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις.

Για μας η ενότητα δεν είναι σύνθημα, αλλά αναπόσπαστο στοιχείο της αυτοδιοικητικής μας ταυτότητας.

Απευθύνομαι λοιπόν, σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς, ανεξάρτητα σε ποια παράταξη ή κόμμα ανήκουν, ανεξάρτητα από το ποιον υποψήφιο δήμαρχο ή δημοτικό σύμβουλο ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, ζητώντας τους να επιλέξουν στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 25ης Μαΐου, τον δήμαρχο και τον συνδυασμό εκείνο που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της πόλης.

Τον δήμαρχο και τον συνδυασμό που με το έργο του και το πρόγραμμα του για τα επόμενα χρόνια μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για το προάστιό μας. Είμαι αισιόδοξος ότι στο κάλεσμα αυτό, που είναι μια ειλικρινής πρόταση δημιουργικής συνεργασίας και σύνθεσης προς όφελος όλης της πόλης, η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας θα ανταποκριθεί θετικά. Είμαι αισιόδοξος ότι την προσεχή Κυριακή οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα αποφασίσουν ότι και τα επόμενα χρόνια θα προχωρήσουμε ως πόλη όλοι μαζί ενωμένοι.

Οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα αποφασίσουν ότι το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής θα είναι νίκη της ενότητας της πόλης

Την Κυριακή 25 Μαΐου επιλέγουμε ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΟ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Προχωράμε όλοι μαζί!

Φιλικά

Νίκος Χιωτάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet