Τι απαντά η παράταξη της δημάρχου Ν. Ιωνίας για σχολικές καθαρίστριες, ψηφιακές υπηρεσίες και επίδομα ΒΑΕ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Τι απαντά η παράταξη της δημάρχου Ν. Ιωνίας για σχολικές καθαρίστριες, ψηφιακές υπηρεσίες και επίδομα ΒΑΕ

Η παράταξη της δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δύναμη Προοπτικής, αναλαμβάνει να απαντήσει σε σειρά δελτίων Τύπου της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη για τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας του Δήμου.

Ειδικότερα, η Δύναμη Προοπτικής αναφέρει:

  1. Σε ό,τι αφορά το θέμα για την αξιολόγηση των σχολικών καθαριστριών, για το οποίο πολύς λόγος έγινε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (22 Ιουνίου 2020), επισημαίνουμε ότι η δημοτική Αρχή, με κοινό ψήφισμα των τριών παρατάξεων (Δύναμη Προοπτικής, Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, Δημιουργία Αλληλεγγύη), αναγνωρίσαμε τη σπουδαιότητα του έργου των σχολικών καθαριστριών υπό την προϋπόθεση να τηρούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και προφανώς δεν υπάρχει αντιδικία για το αυτονόητο.
  • Σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση της ψηφιακής πλατφόρμας Novoville για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των δημοτών, χαιρετίζουμε την αναγνώριση από την παράταξή σας της καινοτόμας ιδέας η οποία σηματοδοτεί το πέρασμα του Δήμου στη νέα ψηφιακή εποχή. Υπενθυμίζουμε ότι στο προεκλογικό πρόγραμμά μας είχαμε αναφερθεί αναλυτικά για την προώθηση ψηφιακών εφαρμογών στον Δήμο, που αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες και μειώνουν σημαντικά τον χρόνο εξυπηρέτησής τους. Η διαφορά είναι ότι εμείς ως δημοτική παράταξη το είπαμε και το κάνουμε και αυτό δεν πρέπει να σας ενοχλεί, εφόσον κι εσείς αναγνωρίζετε την αξία του!
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά την κατάργηση του επιδόματος Βαριάς και Ανθυγιεινής Εργασίας (ΒΑΕ) για τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου, θέλουμε να τονίσουμε ότι ο Δήμος Νέας Ιωνίας εφαρμόζει τις αποφάσεις των νόμων της Ελληνικής Πολιτείας και τίποτα παραπάνω. Μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι παίρνουν αδιάλειπτα το επίδομα Βαριάς και Ανθυγιεινής Εργασίας και ως εκ τούτου οι αναφορές σας περί πρώτου Δήμου της χώρας που κατάργησε το επίδομα είναι ανυπόστατες. Το όψιμο και υποκριτικό ενδιαφέρον σας για τους υπαλλήλους του Δήμου, με ανυπόστατες και νομικά αβάσιμες κολακείες, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν ωφελούν ούτε τους εργαζόμενους, ούτε την παράταξή σας.

Και η ανακοίνωση της παράταξης της δημάρχου καταλήγει:

«Η πολιτική κριτική οφείλει να λαμβάνει υπόψιν της την ορθότητα και τη νομιμότητα άσκησης των καθηκόντων των αιρετών και τότε πραγματικά είναι χρήσιμη και εποικοδομητική. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι μικρόψυχη και επικίνδυνη!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet