Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τη διοίκηση του Τ.Α. Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τη διοίκηση του Τ.Α. Πεντέλης

Συνάντηση με τη διοίκηση του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης είχε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, με αφορμή καταγγελία για έναν άνδρα που χτυπά ανηλίκους στην περιοχή των Μελισσίων.

Σε σχετική ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κεχαγιά επισημαίνει:

Ο Δήμος που θέλουμε όλοι, είναι ένας δήμος που τα παιδιά μας θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια στις πλατείες, στις παιδικές χαρές, στις αλάνες. Oύσα και η ίδια μητέρα, αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία των γονέων.

Έτσι λοιπόν, συναντήθηκα με τον διοικητή Ασφαλείας Δήμου Πεντέλης, κ. Τζατζάκη, και τον υποδιοικητή, κ. Πλεξουσάκη, όπου με ενημέρωσαν και προσωπικά για την εξέλιξη των ερευνών σχετικά με την καταγγελία μητέρας του Δήμου μας, για βιαιοπραγία από άγνωστο ενάντια στην κόρη της, στην περιοχή των Μελισσίων.

Πρόκειται για ένα ανησυχητικό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από παραβατικές συμπεριφορές που παρατηρούνται στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Η νέα δημοτική αρχή, έχει ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια, όπως περιγράφεται και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, που τίμησαν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας και έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε. Οι δεσμεύσεις μας θα γίνουν πράξη, ώστε να συμβάλλει και ο Δήμος στο μέτρο που μπορεί και του αναλογεί, στην επίτευξη καλύτερων όρων ασφάλειας στην πόλη.

Ήδη έχω δώσει οδηγίες στις υπηρεσίες να ξεκινήσουν τη μελέτη για τη συνεργασία του Δήμου με εταιρεία security που θα παρέχει υπηρεσίες φύλαξης στην πόλη (περιπολικά), όπως και άλλοι Δήμοι ήδη πράττουν. Εντός του 2019 θα γίνει ο σχετικός διαγωνισμός και στόχος είναι το πρώτο εξάμηνο του 2020 η υπηρεσία αυτή να παρέχεται στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet