Τα 3ο, 4ο, 7ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία Χαλανδρίου στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τα 3ο, 4ο, 7ο και 10ο Δημοτικά Σχολεία Χαλανδρίου στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα»

Με ικανοποίηση υποδέχτηκε η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ για την υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» στα δημοτικά σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται και για το τρέχον σχολικό έτος τα τέσσερα δημοτικά σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου που ωφελήθηκαν και τις προηγούμενες χρονιές: 3ο, 4ο , 7ο και 10ο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ένταξη των σχολείων έγινε σταδιακά μετά από επίμονες προσπάθειες της σημερινής διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου, ξεκινώντας από το 2016, οπότε εντάχθηκε το 4ο Δημοτικό, για να ακολουθήσουν το 7ο και το 10ο το 2018 και το 3ο Δημοτικό το 2019.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, δήλωσε:

«Ένα πολύ καλό νέο για τα παιδιά που φοιτούν στα τέσσερα σχολεία του Δήμου μας, τα οποία ωφελούνται, και για τους γονείς τους βέβαια. Το υποδεχόμαστε με ικανοποίηση γιατί ως διοίκηση καταβάλλαμε επίπονες προσπάθειες για την ένταξη των σχολείων στο πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι αρκετοί εναντιώθηκαν στην προσπάθεια αυτή. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα”, το οποίο όχι μόνο καλλιεργεί την έννοια της αλληλεγγύης και προσφέρει ανακούφιση σε αρκετά νοικοκυριά, αλλά επιπλέον τονώνει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τα εκπαιδεύει σε καλές διατροφικές συνήθειες». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet