Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκαν η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της
reader.gr
Κοινωνία

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκαν η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της

Προφυλακίστηκαν η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του θύματος φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς, ενώ επανέλαβε ότι αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης της μητέρας της μαζί με τον 17χρονο φίλο της, επειδή είχαν συχνούς και έντονους καβγάδες.

Επίσης φέρεται να παραδέχθηκε ότι άκουγε τις κραυγές της άτυχης γυναίκας από το διπλανό δωμάτιο, χωρίς να κάνει κάτι για να αποτρέψει το έγκλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ανήλικοι υπέδειξαν τον 16χρονο από το Λουτράκι ως τον δράστη της δολοφονίας, λέγοντας ότι τον χρειάζονταν για βοήθεια και ότι ο ίδιος επέμενε να λάβει μέρος στη δολοφονία, χωρίς όμως να του έχουν υποσχεθεί χρήματα ως αντάλλαγμα. Μάλιστα, η 15χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι ο 16χρονος έστελνε συνεχώς μηνύματα στο Facebook ρωτώντας πότε θα γίνει το έγκλημα.

Ο δικηγόρος της 15χρονης, Σπύρος Δημητρίου, υπέβαλε από την πλευρά του αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής εξέτασης και δήλωσε ότι «η 15χρονη ανέφερε στην ανακρίτρια πως έχει μετανιώσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει».

Ο 17χρονος από τη Ρουμανία φέρεται να επέμεινε στα όσα είπε προανακριτικά στους αστυνομικούς, υποδεικνύοντας ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας τον 16χρονο, ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε χθες.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet