Εκδρομή στις Σπέτσες διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Εκδρομή στις Σπέτσες διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μονοήμερη εκδρομή διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες, το ηρωικό νησί της Επανάστασης του ΄21.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, “η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 για περιήγηση στα μαγευτικά τοπία, στα βοτσαλωτά καλντερίμια, τα μεθυστικά αρώματα και την παραδοσιακή νησιωτική αρχιτεκτονική των Σπετσών”.

Ο Σύλλογος θα επισκεφθεί και το αρχοντικό της καπετάνισσας Μπουμπουλίνας, στο τριακοσίων ετών αρχοντικό της, που λειτουργεί ως μουσείο από το 1992, με ξενάγηση περίπου 45 λεπτών, κατά την οποία ο επισκέπτης μαθαίνει για τη ζωή και το έργο της και συγχρόνως βλέπει κειμήλια του Αγώνα, προσωπικά αντικείμενα της ηρωίδας και άλλα αξιόλογα εκθέματα.

Θα ακολουθήσει, προαιρετικά, επίσκεψη στο αρχοντικό του Χατζηγιάννη-Μέξη, που ήταν ένας από τους πρώτους άρχοντες των Σπετσών στα χρόνια του Αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία.

Η μετακίνηση θα γίνει οδικώς μέχρι την Κόστα κι από εκεί ο επισκέπτες θα περάσουν απέναντι με τα καϊκάκια.

Το κόστος είναι 15 ευρώ το άτομο και 12 για παιδιά.

Για δηλώσεις συμμετοχής ο Σύλλογος παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν στο 6971 825085 (what’s up) έως τις 25/6/2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet