Αγώνα μπάσκετ με στόχο… τη ζωή παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Αγώνα μπάσκετ με στόχο… τη ζωή παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

«Στόχος μου η ζωή» ήταν το σύνθημα του αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσε ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) ανάμεσα στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου και στην ομάδα των ALL TIME STARS-ΟΚΑΝΑ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου». Τον αγώνα Μπάσκετ παρακολούθησε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Σπουδαίοι βετεράνοι αθλητές όπως ο Άγγελος Κορωνιός, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Νίκος Χατζής, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, αλλά και εν ενεργεία αθλητές, όπως ο Μανώλης Παπαμακάριος, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, με στόχο να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις και υπέρ της ζωής.

Με αφορμή την παρουσία του στον αγώνα ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Σ΄ αυτόν τον αγώνα δεν υπήρχαν ηττημένοι, μόνο νικητές. Είναι καιρός, επιτέλους, να αντιληφθούμε την εξάρτηση από τα ναρκωτικά ως ένα κατεξοχήν κοινωνικό φαινόμενο. Η εξάρτηση δεν κάνει διακρίσεις. Απαιτεί καθημερινό αγώνα από όλους μας με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη παρέμβαση, την απεξάρτηση και την ισότιμη κοινωνική επανένταξη. Συγχαρητήρια σε όλους γι΄ αυτή την πρωτοβουλία, την οποία εμείς οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Και φυσικά συγχαρητήρια στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου για την επάνοδο του στην Α1 Κατηγορία».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, ενώ στην πρωτοβουλία του ΟΚΑΝΑ συμμετείχαν ο Δήμος Περιστερίου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιστερίου «Οδοιπορικό», ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ) και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής (ΣΚΚΑ).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet