Ολική ανατροπή από τα Βριλήσσια και 2-1 τον Παράδεισο
Αθλητισμός

Ολική ανατροπή από τα Βριλήσσια και 2-1 τον Παράδεισο

Στο… παρά πέντε της αναμέτρησης με τον Παράδεισο Αμαρουσίου τα Βριλήσσια κατόρθωσαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να σώσουν ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο.

Η ομάδα των Βριλησσίων, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, βρέθηκε από το 47΄ πίσω στο σκορ με γκολ που πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο Καραλής με πλασέ. Παρ΄ όλα αυτά, δεν κατέθεσε τα όπλα και στο 87΄ ο Καγιώργης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1, για να έρθει στο 89΄ ο Γκότσης, με πλασέ, να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Στεργιώτης, με βοηθούς τους Χρήστο Βασιλάκη και Σπύρο Νικολάδο.

Η ομάδα των Βριλησσίων, μετά και την τέταρτη αγωνιστική, έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς, με τον Παράδεισο Αμαρουσίου να ακολουθεί με 5 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Νικολαδό.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλλος, Μπαντούνας, Καγιώργης, Σαχινίδης (75΄ Γκότσης), Μακρυπίδης (55΄ Γκίζης), Χατζηγρυπάρης, Κατσιμίχας, Χαλιβελάκης, Πουλάκης (90΄ Τσιούμας).

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Αλαφούζος, Μώτσιος, Πελεκάνος (82΄ Μιχαλόπουλος), Στούλης, Χαβενετίδης, Κάραλης, Μπολέτης (90΄ Δημητρόπουλος), Κιούλος (65΄ Γκόγκος), Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet