Επιθεώρηση έργου στη Φραγκοκλησιάς
Ποιότητα Ζωής

Επιθεώρηση έργου στη Φραγκοκλησιάς

Το έργο για την κατασκευή και διαμόρφωση της οδού Φραγκοκλησιάς επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Δημήτρη Σμυρνή και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών και την πορεία του.

Ο κ. Γ. Πατούλης, στη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους και μηχανικούς της εργολήπτριας εταιρείας για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, που προβλέπεται να δοθεί προς χρήση στους κατοίκους στα τέλη Μαρτίου 2014.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του έργου, που ξεκίνησε μετά από πολυετείς δικαστικούς αγώνες, καθώς και για την άμεση ολοκλήρωσή του, ο δήμαρχος μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της οδού Φραγκοκλησιάς θα ανοίξει νέες προοπτικές στις γειτονιές του Σωρού, του Πολυδρόσου και στο Νέο Μαρούσι. Η αναβάθμιση των όμορων περιοχώ,ν με την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου που δέχονται, παράλληλα με την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται πλησίον της οδού και τη δημιουργία ποδηλατόδρομου παράπλευρα της οδού, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet