Δήμος Πεντέλης: «Καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός του οικιστικού ιστού»
Ποιότητα Ζωής

Δήμος Πεντέλης: «Καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός του οικιστικού ιστού»

Σε συζήτηση που αφορούσε σε ένσταση που έχει υποβληθεί κατά της τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη Λ. Πηγής, στα Μελίσσια, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ), συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Πεντέλης.

Εις αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου ο Δήμος Πεντέλης τονίζει τη θέση του για τις κεραίες, «Καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός του οικιστικού ιστού του Δήμου Πεντέλης», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Η πάγια πολιτική του Δήμου στα θέματα κεραιών κινητής τηλεφωνίας είναι: καμία Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας εντός του Οικιστικού Ιστού του Δήμου.

Στα πλαίσια της παραπάνω πολιτικής, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου παρέστησαν στη συνεδρίαση του ΣΥΠΟΘΑ την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, στη συζήτηση για την υποβληθείσα ένσταση, κατά της τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη διεύθυνση Λεωφόρος Πηγής 55, στα Μελίσσια.

Ο Δήμος μας υποστήριξε σθεναρά με επιχειρήματα την πολιτική θέση και αναμένουμε σύντομα την απόφαση, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη παρά η καθαίρεση της παράνομης κεραίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet