Συνάντηση εθελοντών και χορηγών Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Συνάντηση εθελοντών και χορηγών Δήμου Πεντέλης

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης το Σάββατο 20 Ιουνίου εθελοντές και χορηγοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Πεντέλης και επίτιμου προέδρου του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και παρευρέθηκαν σε συνάντηση που έγινε προς τιμήν τους.

Η αίθουσα πλημμύρισε από εθελοντές καθηγητές ενισχυτικής διδασκαλίας που λειτουργεί στον Δήμο Πεντέλης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με χειμερινά και θερινά τμήματα, από εθελοντές γιατρούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις κοινωνικές δομές του Δήμου, από εθελοντές αιμοδότες που χάρη σε αυτούς έχει δημιουργηθεί τράπεζα αίματος ικανή να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Δήμου, από εθελοντές Πολιτικής Προστασίας που αντιμετωπίζουν χειμώνα καλοκαίρι, κάτω από αντίξοες συνθήκες, καιρικά φαινόμενα και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, από εθελοντές που λειτουργούν την «Εστία» και μοιράζουν κάθε βράδυ το περισσευούμενο φαγητό από καταστήματα της περιοχής σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Το «παρών» έδωσαν και χορηγοί των δράσεων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του δημάρχου προκειμένου να καλύψουν για ακόμη μία φορά τα έξοδα ένδυσης των εθελοντών της πυροπροστασίας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα βίντεο – οδοιπορικό του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης που ιδρύθηκε από τον δήμαρχο τον Φεβρουάριο του 2005 και, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την επιθυμία να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες και εκπρόσωποι από τον χώρο της εκκλησίας, των Συλλόγων-Σωματείων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και επιχειρηματίες και δημότες της πόλης.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ή να δώσουν τις προσφορές τους μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στον αριθμό τηλεφώνου τηλ. 213 2050002-03, κα Όλγα Δουκάκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet