Ποιοι μένουν και ποιοι αποχώρησαν από την Α.Ε. Ψυχικού
Αθλητισμός

Ποιοι μένουν και ποιοι αποχώρησαν από την Α.Ε. Ψυχικού

Η Αθλητική Ένωση Ψυχικού ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας Ντίνο Αχή, Νίκο Παπανικολάου, Θωμά Νίκου, Μάριο Σακελλαρίου, Νίκο Τσιώκο και Λευτέρη Χρυσό.

Ο Ντίνος Αχής είναι ο αρχηγός και ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας. Προέρχεται από τα σπλάχνα της και αγωνίζεται ανελλιπώς στην ομάδα Ανδρών από τη Β’ ΕΣΚΑ.

Ο Νίκος Παπανικολάου συνεχίζει στο Ψυχικό για τέταρτη χρονιά, ενώ για τον έτερο αρχηγό της ομάδας, τον Θωμά Νίκου, αυτή θα είναι η τρίτη του χρονιά στον σύλλογο.

Για τους νεαρούς Σακελλαρίου, Τσιώκο και Χρυσό αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα φορούν την κυανοκίτρινη φανέλα.

Η Α.Ε. Ψυχικού, επίσης, ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα Ανδρών των αθλητών Γιάννη Δημάκου, Βασίλη Αγγελακόπουλου, Aleksandar Stevovic, Τζόι Γκάτζο, Πέτρου Μελισσαράτου, Σπύρου Πάνου και του Φίλιππου Μοσχοβίτη, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Κάποιοι από τους αθλητές αυτούς ήδη βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες για τη νέα περίοδο, αλλά η ομάδα του Ψυχικού «θα τους περιμένει με χαρά στο κλειστό του Ψυχικού, όπως αρμόζει σε καλούς παλιούς φίλους», όπως αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet