Ακροάσεις για Καλλιτεχνικό Χορευτικό Εργαστήρι, στο Νέο Ψυχικό
Πολιτισμός

Ακροάσεις για Καλλιτεχνικό Χορευτικό Εργαστήρι, στο Νέο Ψυχικό

Ανοικτή ακρόαση παιδιών για την παράσταση μπαλέτου «Καρυοθραύστης»  διοργανώνεται το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Η γνωστή σε όλους ιστορία του «Καρυοθραύστη» του Tchaikovsky θα παρουσιαστεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου σε χορογραφία Marius Petipa.

Το «Στέκι του Παιδιού» διοργανώνει για πρώτη φορά ένα Καλλιτεχνικό Χορευτικό Εργαστήρι «workshop» με υπεύθυνη του εργαστηρίου τη δασκάλα μπαλέτου Patricia Storelli (καθηγήτρια της Βασιλικής Ακαδημίας Λονδίνου RAD), ενώ συμμετέχει ο Taylor Kindred του Ajkun Ballet της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου μπορούν να δώσουν ακρόαση:

  • Από τις 16:00 μέχρι τις 17:00: Αγόρια & κορίτσια από 6 έως 10 χρονών, με λίγη ή χωρίς εμπειρία στον χορό και ενήλικες μη χορευτές.
  • Από τις 17:30 μέχρι τις 19:00: Αγόρια & κορίτσια χορευτές από 10 έως 13 χρονών και χορευτές με πουάντ.

Το «Στέκι του Παιδιού», είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών. Το «Στέκι» υλοποιείται με την αιγίδα και την υποστήριξη του ΟΚΑΠΑ του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Τις δραστηριότητες επιμελούνται και πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες και ειδικευμένοι εμψυχωτές.

Πού: Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, Ρ. Φεραίου &  Μπουμπουλίνας

Πότε: 16:00 – 19:00

Πρόβες: 9 – 16 – 23 – 30 Οκτωβρίου, 6 – 13 – 20 – 27 Νοεμβρίου, 4 – 11 Δεκεμβρίου.

Οι πρόβες και όλο το workshop έχουν δωρεάν είσοδο για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης, μόνο μέσω email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet