9 προτάσεις της ΕΝΕΒΑΠ στον Δήμο Αγ. Παρασκευής για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο
Επιχειρήσεις – Αγορά

9 προτάσεις της ΕΝΕΒΑΠ στον Δήμο Αγ. Παρασκευής για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο

Οι εκπρόσωποι του νέου Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ (Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής) Μάκης Τάρλας, Γιούλη Γεωργοπούλου, Στέργιος Ανυφαντής και Πάνος Ζαρογιάννης πραγματοποίησαν, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, την πρώτη συνάντησή τους με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης είναι χρόνια και ο κ. δήμαρχος τα γνωρίζει πολύ καλά» αναφέρουν οι εκπρόσωποι της ΕΝΕΒΑΠ, κάνοντας μνεία στα θέματα της ελεγχόμενης στάθμευσης, της δημοτικής συγκοινωνίας, της έδρας του σωματείου τους, για την εξέλιξη των οποίων συζήτησαν με τον κ. Ζορμπά. Επίσης, πρότεινα να πλένονται οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης μία φορά κάθε 1-2 μήνες.

Προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. αποτελούν οι μέρες των Χριστουγέννων και εκεί ρίχνουν το μεγάλο βάρος, ώστε η πόλη να έχει μια γιορτινή ατμόσφαιρα όχι μόνο στην κεντρική πλατεία, αλλά και στις γειτονιές. Στο πλαίσιο αυτό κατέθεσαν τις προτάσεις τους και δήλωσαν έτοιμοι να συνεργαστούν με τον Δήμο για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Ειδικότερα, για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο οι εκπρόσωποι της ΕΝΕΒΑΠ πρότειναν:

  1. Να έχουν στολιστεί οι εμπορικοί δρόμοι το αργότερο μέχρι 5 Δεκεμβρίου.
  2. Να υπάρξουν χριστουγεννιάτικα δένδρα εκτός της κεντρικής πλατείας και στα παρακάτω σημεία της πόλης: πλατεία του Αγίου Ιωάννου – πλατεία Κοντόπευκου – στην Αγ. Τριάδος – Τσακός.
  3. Η Φιλαρμονική να έχει συνεχή παρουσία -και όχι απλώς να περνά στους εμπορικούς δρόμους- από τις 20 έως τις 31 Δεκεμβρίου, σε πρόγραμμα που θα βγάλει ο ΠΑΟΔΑΠ.
  4. Μουσική σε όποιους εμπορικούς δρόμους υπάρχει η δυνατότητα όλη μέρα, από 20 έως 31 Δεκεμβρίου. Στο Κοντόπευκο υπάρχει η δυνατότητα από το κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  5. Τρενάκι.
  6. Συναυλίες στις πλατείες από μουσικά συγκροτήματα που έχουν δημιουργήσει παιδιά της πόλης.
  7. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να υπάρχει Αη Βασίλης, με συμβολικά δωράκια.
  8. Από 10 έως 31 Δεκεμβρίου να υπάρχει ένα μικρό λεωφορείο που θα μεταφέρει τους δημότες προς τα κεντρικά σημεία, με συνεχείς στάσεις (από Πευκάκια έως Τσακό). Αυτό θα θεωρηθεί μια πρόβα της δημοτικής συγκοινωνίας, που είναι στις προτεραιότητες της ΕΝΕΒΑΠ.
  9. Δωρεάν συμμετοχή για επαγγελματίες της πόλης σε πιθανή χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet