Σωτήρης Ησαΐας: Όλοι μαζί, αναδεικνύουμε τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Πολιτική

Σωτήρης Ησαΐας: Όλοι μαζί, αναδεικνύουμε τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Μήνυμα για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στέλνει ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Νεοδημοκράτισες, Νεοδημοκράτες

Φίλες  & Φίλοι,

Μαζί με εσάς,  ως υποψήφιος βουλευτής της Β’ Αθήνας, της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της Ελλάδας,  αγωνιστήκαμε  στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου, αλλά και  στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, για να μην χαθούν οι υπέρμετρες θυσίες του Ελληνικού λαού. Δυστυχώς, μέρα με την ημέρα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αντιλαμβάνονται καθημερινά το σύνθημα  «πρώτη φορά αριστερά» .

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου καλούμαστε να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του κόμματος  της  Νέας Δημοκρατίας.

Είναι μία ευρεία διαδικασία, για όλα τα μέλη του κόμματός μας, αλλά και για όλους τους συνδημότες, που είναι ή θέλουν να γίνουν φίλοι μας. Είναι μία διαδικασία περισυλλογής και αυστηρής αξιολόγησης  για το μέλλον του τόπου.

Ξέχωρα της σεβαστής προσωπικής επιλογής και προτίμησης της καθεμιάς και του καθενός μας, την επομένη των εκλογών, όλοι μαζί  θα συμπορευθούμε και πάλι, για να αγωνιστούμε απέναντι στην πολιτική εξαπάτηση, την πολιτική ψευδολογία και τον λαϊκισμό.

Την Κυριακή σας καλώ, όλες και όλους μαζί, να αναδείξουμε τον νέο πρόεδρο του κόμματός μας.

Με αγωνιστικούς  χαιρετισμούς,

Σωτήριος Ησαίας, πολιτευτής Β’ Αθηνών Νέα Δημοκρατία, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet