Λ. Μαγιάκης: H δημοτική αρχή Αμαρουσίου παραχωρεί δομές στη Ν.Δ. – Για τις λοιπές παρατάξεις το site του Δήμου είναι κλειστό!
Πολιτική

Λ. Μαγιάκης: H δημοτική αρχή Αμαρουσίου παραχωρεί δομές στη Ν.Δ. – Για τις λοιπές παρατάξεις το site του Δήμου είναι κλειστό!

Παρεμβαίνοντας στον διάλογο μεταξύ δημοτικής αρχής και δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γ. Καραμέρου, σχετικά με την παραχώρηση της διαδικτυακής πλατφόρμας του Δήμου Αμαρουσίου για εκδήλωση της Ν.Δ., ο επικεφαλής του συνδυασμού, Λ. Μαγιάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Απαντώντας στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Γ. Καραμέρο, το γραφείο Τύπου του Δήμου έγραψε:

«Στο Μαρούσι, ο διάλογος και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, δεν πρόκειται να σταματήσει! Εμείς θεωρούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους συλλόγους πυλώνες της Δημοκρατίας».

Σωστή η δήλωση, αλλά επιλεκτική. Ξέχασε να αναφέρει και τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, του τοπικού μας «κοινοβουλίου».

Και τις «ξέχασε» σκόπιμα. Γιατί αλλιώς, πώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει ότι η δημοκρατία της δημοτικής αρχής δεν «αντέχει» να αναρτώνται στον ιστότοπο του Δήμου, όπως από την αρχή είχαμε ζητήσει από τον κ. δήμαρχο, οι ανακοινώσεις των παρατάξεων ώστε «να… δοθεί χώρος για… υγιή ανταλλαγή απόψεων με την κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet